mandag den 26. februar 2007

Grønt Hus

KU og VELUX bygger grønt hus – kom til count down event den 3. marts

Lommeregneren er kommet frem på bordet hos det offentlige, det private erhvervsliv og interesserede borgere – alle sidder de og regner på, hvordan de kan bidrage til at mindske CO2-udledningen, så sommeren ikke varer lige til påske. Boligsektoren er en af de mest energiforbrugende sektorer. Derfor går KU nu sammen med Velux om at bygge fremtidens klimavenlige hus.

Huset skal stå færdigt den 1. marts 2009 både før KU’s verdenskongres for klimaforskere og FN’s Klimakonference i København.

For at markere igangsættelsen af projektet holder KU og Velux en count down event den 3. marts 2008 ét år inden, huset skal stå færdigt. Det nye klimavenlige hus skal opføres på Nørre Campus og skal blandt andet bruges til studieadministration, studenterservicefunktioner, mødefaciliteter og en faculty club.

Kom og hør alt om det nye hus mandag den 3. marts kl. 12.30.

Program:

  • Velkomst v/ Prorektor Lykke Friis
  • Indlæg v/ overborgmester Ritt Bjerregaard
  • Indlæg v prorektor Lykke Friis: KU’s bæredygtigheds- og klimasatsning
  • Indlæg v/VELUX som sponsorerer huset
  • Indlæg v/UBST som koordinerer opførelsen af huset

Men DU har også mulighed for at komme med dine ideer til, HVAD huset skal bruges til, og HVORDAN det skal indrettes. Efter åbningsceremonien vil der kl.14.00 være workshops, hvor du har mulighed for at få dine ideer direkte på bordet til bygherrerne. Meningen er at ansatte og studerende skal kunne give deres input til projektet.

Arrangementet sluttes af med en CO2 neutral buffet!

Tid og sted:

Mandag d.3. marts kl.12.30: Officielt start på count down

Mødested: Uden for KUB-Nord (Københavns Universitets Bibliotek)

Nørre Allé 49. 2200 København N

Work shops starter kl.14.00

KUB-Nords infosal

Nørre Allé 49. 2200 København N

Tilmelding og spørgsmål:

jacs@adm.ku.dk eller kontakt

Jacob Sølling, Rektorsekretariatet (Tlf.: 35 32 26 30) eller Charlotte Brix Andersen, Klimasekretariatet (Tlf.: 35 32 41 04)

Læs mere