fredag den 14. december 2007

Om Skovskolen

Skovskolen er et fantastisk sted, at afholde et seminar om bæredygtig udvikling. Beliggende i Nødebo, midt i Gribskov og i gåafstand til Esrum Sø, er det de perfekte omgivelser til at skyde et nationalt samarbejde om Bæredygtige Universiteter i gang. Hvis ikke naturen omkring Skovskolen kan inspirerer os med bæredygtige ideer – så er der intet der kan!


Køkkenet byder på dejlig mad, til vegetarer, diabetikere og kødædere, (næste) alt sammen tilberedt af dejlige danske økologisk råvarer. Og efter en lang dag med spændende diskussioner, kan der hygges over en øl og et spil dart i ”Flækken” – de SLING-studerendes hyggelige bjælkehytte.


Indlogeringen forgår i skolens fine overnatningsfaciliteter og i gymnastiksal. Alle deltagere skal medbringe soveposer, og ca. halvdelen skal endvidere huske et liggeunderlag, men mere information om dette senere. Har du lyst til en nat under stjerne, så kan du også overnatte i en shelter få minutters gang fra det flotte auditorium hvor ”Den grønne vej” afholdes.

Skovskolen hører under Skov og Landskab, et forsknings- og uddannelsescenter ved Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Se oversigtskort over Skovskolen

Ingen kommentarer: